Primul târg de Crăciun deschis în Capitală, anul acesta, este cel din Parcul Drumul Taberei, din sectorul 6. Târgul s-a deschis pentru cetățeni cu o zi înaintea celui din Piața Universității. Află câți lei costă o oră pe patinoar în cursul săptămânii și în weekend, la târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei.
Anul acesta, în Parcul Drumul Taberei din sectorul 6 s-a deschis prima ediţie a târgului de Crăciun „West Side Christmas Market”. De asemenea, începând cu joi seara, 25 noiembrie, principalele artere și parcuri din Capitală au fost iluminate festiv.
Pentru cei care doresc să meargă în târgul din Parcul Drumul Taberei trebuie să știe faptul că intrarea este gratuită, însă, precum și în cazul târgului din Piața Universității, accesul se face în baza certificatului verde. Acesta este deschis între orele 12:00 – 20:00, zilnic, până pe 26 decembrie.
Una dintre atracțiile principale ale Parcului Drumul Taberei este chiar patinoarul! Atât cei mici, cât și adulții au acces, iar în cursul săptămânii trebuie să plătească 10 lei pentru o oră pe patinoar. În weekend, însă, prețul este de 25 de lei / ora. De asemenea, închirierea unei perechi de patine este de 15 lei.
Evident, pentru cei care doresc să se înfrupte din bunătăți, târgul dispune de 30 de căsuțe cu vin fiert, turtă dulce, cozonaci, gogoși, plăcinte, sarmale, cârnăciori, dar și alte preparate gustoase.
Vezi și AU APĂRUT DEJA PRIMELE OFERTE! CÂȚI LEI COSTĂ UN BRAD NATURAL DE CRĂCIUN ACUM, ÎN 2021
Primăria Sectorului 6 anunță că zilele viitoare se vor deschide și alte două târguri de Crăciun – unul în zona Lujerului, iar altul în parcarea vis-a-vis de Parcul Crângași. În perioada 25 noiembrie – 25 decembrie, între orele 08:00 – 21:00, se vor putea achiziționa brazi pentru Crăciun, din 4 târguri diferite. Prețurile se vor situa între 50 de lei și 350 de lei, în funcție de înălțime.
„Printre speciile disponibile în acest an se numără brazii caucazieni Abies Nordmanniana, dar și cei rar întâlniți în România, precum: brazii nobili Abies Nobili, molizii argintii Fat Albert și Fastigiata, molizii albaștri, dar și renumiții brazi albi, Abiens Concolor”, transmit autoritățile, arată Libertatea.
sursă foto: capturi video Youtube – Agerpres